Моќност на акумулатор
Тип на масло
Резервација на термин
Детали за наплата
Начин на реализација: Stop&Go
Вкупно за наплата: ден.
Одберете салон на Stop&Go:

Монтажата и балансирањето за купени нови гуми се наплаќаат во Stop&Go и се со 50% попуст за нови гуми, од редовната цена на услугата. Цените со попуст според големината на фелната се:

R13 - 100 денари од гума

R14, R15 и R16 - 125 денари од гума

R17, R18 и полутеретни гуми (C) - 175 денари од гума

R19 и нагоре - 225 денари од гума

Најави се Регистрирај се

Промена на податоци