Моќност на акумулатор
Тип на масло
Резервација на термин
Контакт и локација

СКОПЈЕ

Бул. 8 – ми Септември бр. 23, Момин Поток

02 30 97 202

БИТОЛА

ул. Михаил Апостолски Дончо бр. 7, СН Сообраќаен Центар, гаражи 7 и 8

078 457 473

КУМАНОВО

ул. Козјачка бр. 14а, Доброшане

077 882 606

КАВАДАРЦИ

Западен булевар бб/1

070 327 313

ШТИП

Бул. Гоце Делчев бр. 58 (до PSS)

078 457 472

Контактирај нѐ

Најави се Регистрирај се

Промена на податоци