ВИД НА ВОЗИЛО
СЕЗОНА
Можност за плаќање на 6 рати без камата во соработка со Iute. Износот на рата е прикажан во делот за наплата на крајот на процесот на правење нарачка.
StopGo Скопје
Телефон: 02 30 97 202
Телефон 2: 070 226 664
Е-mail: ponudi@stop-go.com.mk
Адреса: Бул. 8 Септември бр. 23
Работно време (пон-пет):
08:00 - 18:00

Работно време (сабота):
09:00 - 15:00
StopGo Битола
Телефон: 078 457 473
Е-mail: bitola@stop-go.com.mk
Адреса: СН Сообраќаен центар, гаражи 7 и 8
Работно време (пон-пет):
09:00 - 17:00

Работно време (сабота):
09:00 - 15:00
Stop&Go Струмица
Телефон: 071 271 401
Е-mail: tgrncharova@gmail.com
Адреса: пат за Бугарија до Еко Оил
Работно време (пон-пет):
09:00 - 17:00

Работно време (сабота):
09:00 - 15:00
Куманово ТАНИВАЛ
Телефон: 075 370 033
Телефон 2: 031 437 560
Е-mail: tanival.kumanovo@gmail.com
Адреса: ул. 623 Бр.1 (бензинска Макпетрол кон Доброшане)
Работно време (пон-пет):
08:00 - 17:00

Работно време (сабота):
08:00 - 15:00
Тетово DUNLOP POROJ
Телефон: 070 321 888
Е-mail: dunlop-poroj@hotmail.com
Адреса: с. Порој, Тетово
Работно време (пон-пет):
08:00 - 18:00

Работно време (сабота):
08:00 - 18:00
Гостивар FULDA 2000
Телефон: 071 609 002
Телефон 2: 070 846 185
Е-mail: fulda2000@hotmail.com
Адреса: населба Млаки, бб, Гостивар
Работно време (пон-пет):
08:00 - 18:00

Работно време (сабота):
09:00 - 17:00
Охрид ТУБЕЛЕС
Телефон: 070 232 807
Телефон 2: 070 272 700
Е-mail: nikola.ljatko@gmail.com
Адреса: ул. Абаз Емин бр. 49, Охрид
Работно време (пон-пет):
08:00 - 20:00

Работно време (сабота):
08:00 - 20:00
Неготино РИСТОВТРЕЈД
Телефон: 075 397 466
Е-mail: ristovtrejd@yahoo.com
Адреса: ул. Индустриска, бб, Неготино
Работно време (пон-пет):
08:00 - 18:00

Работно време (сабота):
08:00 - 16:30
Делчево АВТОВОЗАЧФЕР
Телефон: 070 945 568
Е-mail: avtovozacfer@gmail.com
Адреса: бул. Македонија 1И, Делчево
Работно време (пон-пет):
07:00 - 15:00

Работно време (сабота):
/
Прилеп БЕСТ АВТО
Телефон: 070 768 627
Е-mail: blagojabestavto@gmail.com
Адреса: ул. Орде Чопела бр. 141, Варош, Прилеп
Работно време (пон-пет):
09:00 - 17:00

Работно време (сабота):
09:00 - 17:00
Штип КАМАЧО ТРАНС
Телефон: 078 322 514
Телефон 2: 078 246 918
Е-mail: Штип КАМАЧО ТРАНС
Адреса: Кеј Димитар Влахов бр. 17
Работно време (пон-пет):
08:00 - 17:00

Работно време (сабота):
09:00 - 17:00
Струга ХАРБИН КОМПАН
Телефон: 070 261 157
Телефон 2: 070 998 066
Е-mail: alushiv@yahoo.com
Адреса: Магистрален пат, Струга
Работно време (пон-пет):
08:30 - 18:00

Работно време (сабота):
08:30 - 18:00
К. Паланка УНИВЕРЗАЛ
Телефон: 078 717 628
Е-mail: contact.universals80@yahoo.com
Адреса: ул. Индустриска бр. 5, Крива Паланка
Работно време (пон-пет):
07:00 - 16:00

Работно време (сабота):
07:00 - 12:00